Publicaties tijdschriften/ drukwerk

DSC_9833B
DSC_9834B
DSC_9835B
previous arrow
next arrow
Seizoener

De Seizoener is een onafhankelijk kwartaaltijdschrift voor de vrijeschoolwereld, met alle aandacht voor de vorming en ontwikkeling van het kind. Mijn beelden ondersteunen diverse artikelen.
Verschenen: Lente editie 2022

Jaarplanner
Jaarplanner, Christofoor 2019-2022

De Jaarplanner van Christofoor is een prachtige familieplanner die het ritme van de seizoenen volgt.
Mijn beelden ondersteunen de jaarplanners uit afgelopen drie edities en zullen aankomende 2022-2023 editie ondersteunen
Verschenen: Jaargang 2019-2020, 2020-2021 en 2021-2022
Aankomende verschijning jaargang 2022-2023

Drijfkaarsen op editie Slot Sofenstein
Slot Sofenstein

Slot Sofenstein is het nieuwe tijdschrift voor dromers, doeners en denkers. Gemaakt voor (vrijeschool) kinderen van 4 t/m 12 jaar.
Voor de 0-editie schreef ik een artikel over kaarsen trekken, die ik ondersteunde met mijn beelden. De edelstenenrubriek van Lot Bouwens ondersteunde ik tevens met beeld.
Aankomende zomer editie bevat meerdere publicaties in woord & beeld, en ook op de social media van Slot Sofenstein zijn beelden van mij te vinden.
Verschenen: December 2021, aankomende editie verschijnt zomer 2022

Schoolgids Vrijeschool Zeeland

Vrijeschool Zeeland is onderdeel van het Kindcentrum Vrijeschool Zeeland. Deze school biedt vrijeschoolonderwijs voor peuters op de peutergroep (kinderopvang), en schoolgang en buitenschoolse opvang voor schoolgaande kinderen van 4 t/m 12 jaar. Voor de schoolgids van afgelopen twee schooljaren leverde ik alle beelden aan.
Verschenen: schooljaar 2020-2021 en 2021-2022

Online publicaties/ gastblogs

Gastblogs Scharrelkids

Scharrelkids is een inspirerende website vol met buitenspeelideen. Op deze website vind je veel buitenspeeltips, achtergronden en gratis downloads die het buitenspelen ondersteunen.
Voor de website schreef ik een tweeluik over buitenonderwijs, en ondersteunde deze met mijn beelden.
Verschenen: Deel 1, buitenonderwijs voor peuters verscheen Januari 2022.
Deel 2, buitenonderwijs voor kleuters verscheen 14 Februari 2022

Nieuwspublicaties

ZuidWest TV, ZuidWest FM en ZuidWest Update vormen samen de streekomroep voor de gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal en Woensdrecht. In diverse artikelen zijn mijn beelden geplaatst ter ondersteuning van het nieuws
Verschenen: 15 juli 2021, 29 juli 2021, 12 november 2021

nat in nat materialen
Gastblog Grennn.nl

Grennn ontwerpt en produceert handgemaakt speelgoed voor kinderen. Zij streven naar duurzame, tijdloze en unieke ontwerpen van de beste kwaliteit. Het uitgangspunt van hun ontwerpen is de belevingswereld van het kind.
Verschenen: voor Grennn.nl schreef ik de gastblog “nat in nat schilderen, procesgericht werken”. Deze blog verscheen tevens op mijn eigen website, je vind de blog hier.

Website Vrijeschool Zeeland

Samen met Urban Heroes wordt de nieuwe website van Vrijeschool Zeeland vorm gegeven. GroenerGroeien bracht de school in beeld en leverde alle gebruikte beelden aan.

Projecten

Moestuinproject Jong Leren eten, de Landfreule & Vrijeschool Zeeland
DSC_9401BB
DSC_9177B
DSC_9377BB
DSC_9390BB
previous arrow
next arrow

Op Vrijeschool Zeeland wordt er aankomende periode hard gewerkt in de klassen aan een moestuinproject. Onder leiding van de Landfreule (Eva van Gameren) en in samenwerking met Jong Leren Eten leren de kinderen zelfvoorzienend voedsel verbouwen. GroenerGroeien brengt het project in beeld.

Beelden ter ondersteuning eigen publicaties

Ook beelden nodig ter ondersteuning van website, magazine of social media? Ik heb een beeldbank met tal van vrijeschoolbeelden en buitenonderwijs beelden beschikbaar voor commerciƫle inzet. Tevens werk ik in opdracht als (portret en documentaire) fotograaf en content creator. Neem vrijblijvend contact met mij op!