Afgelopen periode was GroenerGroeien veel in beweging. Naast een expositie waren mijn beelden in verschillende publicaties te vinden. Er liepen verschillende online en offline samenwerkingen en er kwameneen aantal nieuwe projecten van de grond. Een overzicht van een jaar GroenerGroeien!

Project fotografie

Steeds vaker weten mensen mij te vinden voor fotografie en het vastleggen van een compleet project, festiviteit en zelfs bruiloften! Zo legde ik afgelopen edities van het verbindende Waldorffestival vast in een tal van beelden. Het fotograferen van de moestuinlessen van het project Jong Leren Eten van IVN Natuureducatie was een andere opdracht waar ik veel plezier aan beleefde. Niet alleen maakte ik beelden voor de projectverantwoording en mediakanalen voor de opdrachtgever, het was ook een bron van inspiratie voor mijn eigen blogs (wildplukken & eetbare lunch).

Publicaties en drukwerk


Trots ben ik op de plek in de hofhouding van het kindertijdschrift Slot Sofenstein. Met veel plezier verzorg ik in alle edities meerdere rubrieken met eigen content en lever ik extra beelden aan voor o.a. de website, edelstenenrubriek van Lot Bouwens en de buitenspeelrubriek van Minke/ Scharrelkidsclub.
Supertrots ben ik op de cover van de herfsteditie ’22 van de vernieuwde Seizoener! Naast het beeld op deze omslag vind je meerdere foto’s in deze en andere edities van mijn hand. Een andere samenwerking op het gebied van drukwerk is die met de Jaarplanner van Christofoor. In afgelopen vijf edities van deze prachtige familieplanner staan meerdere beelden van mijn hand. Voor Peutergroep Madelief verzorgde ik flyers en kaarten.

Online samenwerkingen

Ook online ging ik diverse samenwerkingen aan, en schreef ik gastblogs voor o.a. Grennn.nl. Voor Scharrelkidsclub schreef ik een tweeluik over buitenonderwijs die ik ook ondersteunde met mijn beelden. In mijn tweeluik voor de Moestuinfamilie schrijf ik over ondersteunende groenprojecten op school en natuurbeleving. Ook deze blogs zijn ondersteund met mijn beelden.
Voor vrijeschool Zeeland lever ik beelden aan voor de beleid- en schoolgidsen, social media, nieuwsbieven en website.

Expositie en werken te huur

Een hoogtepunt is voor mij afgelopen expositie in het Therapeuticum/ van Dam huis in Haarlem. De serie “hedendaags vrijeschoolonderwijs in beeld” bestaat uit een drieluik over buitenonderwijs, nabootsing en jaarfeesten. Deze expositie was tot eind augustus ’22 te zien voor bezoekers van het Damhuis in alle publiekelijk toegankelijke hallen en de grote zaal. De geĆ«xposeerde werken zijn momenteel beschikbaar voor zowel aankoop of huur.

Verkooppunten en beurzen

Geregeld was de groene bus van GroenerGroeien te vinden op beurzen en evenementen als standhouder.
Mijn ansichtkaarten zijn intussen ook verkrijgbaar bij de drukkerij in Middelburg te vinden. Online zijn mijn kaarten ook te vinden bij Gingerfairy en Little shop around the corner!

Als we wat voor elkaar kunnen betekenen kun je contact met me opnemen via het mailadres jelka@groenergroeien.nl