GroenerGroeien is altijd in beweging en ontwikkeling. Mijn beelden zijn in verschillende publicaties, winkels, tijdschriften en zelf als expositie te vinden. Er liepen afgelopen tijd verschillende online en offline samenwerkingen en er kwamen een aantal nieuwe projecten van de grond. Van beelden binnen de waldorf wereld tot nieuws publicaties over een bietentocht, een overzicht van een aantal samenwerkingen en opdrachten van GroenerGroeien!

Project fotografie

Steeds vaker weten mensen mij te vinden voor fotografie en het vastleggen van een compleet project, festiviteit en zelfs bruiloften!

Zo legde ik afgelopen edities van het verbindende Waldorffestival vast in een tal van sfeerbeelden. Het fotograferen van de moestuinlessen van het project Jong Leren Eten was een andere opdracht waar ik veel plezier aan beleefde. Het was ook een bron van inspiratie voor mijn eigen blogs (wildplukken & eetbare lunch).

Samen met natuurjuf Eva van Gameren en Lillian Remijn van Studio Zilt werkten wij aan het manuscript van “De Natuurjuf”, de fotografie voor dit boek gaat nog steeds door.

Voor IVN Natuureducatie fotografeerde ik het project MeerBomenNu in Zeeland .

Publicaties en drukwerk

Trots ben ik op de plek in de hofhouding van het kindertijdschrift Slot Sofenstein. Met veel plezier verzorg ik in alle edities meerdere rubrieken met eigen tekst en beeld en lever ik daarnaast extra beelden aan voor o.a. de website, edelstenenrubriek van Lot Bouwens en de buitenspeel rubriek van Minke/ Scharrelkidsclub.

Supertrots ben ik op de cover van de herfsteditie ’22 van de vernieuwde Seizoener! Naast het beeld op deze omslag vind je meerdere foto’s in deze en andere edities van de Seizoener.

Een andere samenwerking op het gebied van drukwerk is die met de Jaarplanner van Christofoor. In alle afgelopen vijf edities van deze prachtige familieplanner staan meerdere beelden van mijn hand.

Voor Vrije School Zeeland en Peutergroep Madelief verzorgde ik het ontwerp en drukwerk van flyers en verjaardagskaarten. Daarnaast verzorg ik al een aantal jaren de fotografie voor website, social media en schoolgidsen.

Geregeld worden mijn beelden gebruikt in nieuwsbrieven en op websites. Voor Zuidwest Update en Nieuws.nl vul ik geregeld artikelen aan met mijn beelden

Online samenwerkingen

Ook online ging ik diverse samenwerkingen aan, en schreef ik gastblogs voor o.a. Grennn.nl. Voor Scharrelkidsclub schreef ik een tweeluik over buitenonderwijs die ik ook ondersteunde met mijn beelden. In mijn tweeluik voor de Moestuinfamilie schrijf ik over ondersteunende groenprojecten op school en natuurbeleving, ondersteund met mijn beelden.

Expositie en werken te huur

Een hoogtepunt was voor mij de expositie in het Therapeuticum/ van Dam huis in Haarlem. De serie “hedendaags vrijeschoolonderwijs in beeld” bestaat uit een drieluik over buitenonderwijs, nabootsing en jaarfeesten. Deze expositie was tot eind augustus ’22 te zien voor bezoekers van het Damhuis in alle publiekelijk toegankelijke hallen en de grote zaal. De geĆ«xposeerde werken zijn momenteel beschikbaar voor zowel aankoop of huur!

Verkooppunten en beurzen

Geregeld is de groene bus van GroenerGroeien te vinden op beurzen en evenementen als standhouder. Naast netwerken en het tonen van de mogelijkheden van mijn fotografie, verkoop ik ook eigen gemaakte Waldorf pakketten en ansichtkaarten.
Mijn ansichtkaarten zijn intussen ook verkrijgbaar bij de drukkerij in Middelburg te vinden. Online zijn mijn kaarten te vinden bij Gingerfairy en Little shop around the corner!

Als we wat voor elkaar kunnen betekenen kun je contact met me opnemen via het mailadres jelka@groenergroeien.nl