Naast het maken van beelden voor mijn ansichtkaarten, blogs, social media en beeldbank, worden mijn beelden ook gepubliceerd in tijdschriften en op drukwerk. Daarnaast ging ik afgelopen periode veel online en offline samenwerkingen aan, en werden er werken geexposeerd! Een overzicht van een jaar GroenerGroeien!

Project fotografie

Steeds vaker weten mensen mij te vinden voor fotografie en het vastleggen van een compleet project of festiviteit. Zo legde ik afgelopen juni op het verbindende Waldorffestival de sfeer vast in een tal van beelden. Een impressie van die dag is hier te vinden. Het fotograferen van de moestuinlessen van het project Jong Leren Eten van IVN Natuureducatie was een andere opdracht waar ik veel plezier aan beleefde. Niet alleen maakte ik beelden voor de projectverantwoording en mediakanalen voor de opdrachtgever, het was ook een bron van inspiratie voor mijn eigen blogs (wildplukken & eetbare lunch).

Publicaties en drukwerk


Trots ben ik op de plek in de hofhouding van het kindertijdschrift Slot Sofenstein. Met veel plezier verzorg ik ondersteunde beelden aan o.a. de website, edelstenenrubriek van Lot Bouwens en de buitenspeelrubriek van Minke/ Scharrelkidsclub. Eigen creatieve content verzorg ik voor diverse knutselrubrieken in het tijdschrift.
Supertrots ben ik op de cover van de hefsteditie van de vernieuwde Seizoener! Naast het beeld op deze omslag vind je meerdere foto’s in deze en vorige editie(s) van mijn hand. Een andere samenwerking op het gebied van drukwerk is die met de Jaarplanner van Christofoor. In de laaste vier edities van deze prachtige familieplanner die het ritme van de seizoenen volgt zijn mijn beelden te vinden.

Online samenwerkingen

Ook online ging ik diverse samenwerkingen aan, en schreef ik gastblogs voor o.a. Grennn.nl. Voor Scharrelkidsclub schreef ik een tweeluik over buitenonderwijs die ik ook ondersteunde met mijn beelden. In mijn tweeluik voor de Moestuinfamilie schrijf ik over ondersteunende groenprojecten op school en natuurbeleving. Ook deze blogs zijn ondersteund met mijn beelden.
Voor vrijeschool Zeeland lever ik beelden aan voor de beleid- en schoolgidsen, social media, nieuwsbieven en website.

Expositie en werken te huur

Een hoogtepunt is voor mij afgelopen expositie in het Therapeuticum/ van Dam huis in Haarlem. De serie “hedendaags vrijeschoolonderwijs in beeld” bestaat uit een drieluik over buitenonderwijs, nabootsing en jaarfesten. Deze expositie was tot eind augustus te zien voor bezoekers van het Damhuis in alle publiekelijk toegankelijke hallen en de grote zaal. De geexposeerde werken zijn momenteel beschikbaar voor zowel aankoop of huur.

Verkooppunten en beurzen

Geregeld was de groene bus van GroenerGroeien te vinden op beurzen en evenementen als standhouder.
Mijn ansichtkaarten zijn intussen ook verkrijgbaar bij de drukkerij in Middelburg te vinden. Online zijn mijn kaarten ook te vinden bij Gingerfairy en Little shop around the corner!

Aankomende beurzen:
15 april ’23 – Lentebeurs vrijeschool de Zeeridder, Bergen op Zoom

Als we wat voor elkaar kunnen betekenen kun je contact met me opnemen via het mailadres jelka@groenergroeien.nl