Naast het maken van beelden voor mijn ansichtkaarten, blogs, instagram kanaal en beeldbank ging ik afgelopen periode ook veel samenwerkingen aan. Zowel online als offline zijn er diverse beelden en creatieve content gepubliceerd.

Project fotografie

Steeds vaker weten mensen mij te vinden voor fotografie en het vastleggen van een compleet project of festiviteit. Zo legde ik afgelopen juni op het verbindende Waldorffestival de sfeer vast in een tal van beelden. Een impressie van die dag is hier te vinden. Het fotograferen van de moestuinlessen van het project Jong Leren Eten van IVN Natuureducatie was een andere opdracht waar ik veel plezier aan beleefde. Niet alleen maakte ik beelden voor de projectverantwoording en mediakanalen voor de opdrachtgever, het was ook een bron van inspiratie voor mijn eigen blogs (wildplukken & eetbare lunch).

Tijdschriften en drukwerk

Trots ben ik op de plek in de hofhouding van het nieuwe kindertijdschrift Slot Sofenstein. Met veel plezier verzorg ik ondersteunde beelden aan o.a. de edelstenenrubriek van Lot Bouwens en de buitenspeelrubriek van Minke/ Scharrelkidsclub. Eigen creatieve content verzorg ik voor diverse knutselrubrieken in het tijdschrift. Ook leverde ik diverse beelden voor de website en social media aan. Een andere samenwerking op het gebied van drukwerk is die met de Jaarplanner van Christofoor. In de laaste vier edities van deze prachtige familieplanner die het ritme van de seizoenen volgt zijn mijn beelden te vinden. Heel speciaal was het voor mij, om ook mijn beelden terug te zien in het lentenummer van De Seizoener.

Online samenwerkingen

Ook online ging ik diverse samenwerkingen aan, en schreef ik gastblogs voor o.a. Grennn.nl. Voor Scharrelkidsclub schreef ik een tweeluik over buitenonderwijs die ik ondersteunde met mijn beelden. Naast de beelden in de schoolgids en beleidsgidsen van vrijeschool Zeeland, verzorgde ik ook de beelden voor zowel de website als social media kanalen.

Expositie en werken te huur

Een hoogtepunt is voor mij mijn eerste expositie in het Therapeuticum/ van Dam huis in Haarlem. De serie “hedendaags vrijeschoolonderwijs in beeld” bestaat uit een drieluik over buitenonderwijs, een drieluik over nabootsing en een grote serie met jaarfeestbeelden. Deze expositie is nog tot eind augustus te zien voor bezoekers van het Damhuis, en op twee inloopdagen op 4 juli en 4 augustus 2022. De geexposeerde werken zijn tevens beschikbaar voor aankoop of huur.

Als we wat voor elkaar kunnen betekenen kun je contact met me opnemen via het mailadres jelka@groenergroeien.nl