De tweede zomereditie van het Waldorf Festival zit er al weer op! Op 10 en 11 juni 2023 werd er in de stralende zon op vrijeschool de Vuurvogel in Driebergen twee dagen feest gevierd. Vorig jaar juni was de première van dit Waldorffestival, en in november 2022 vond er een advent editie plaats bij stadsboerderij Almere. Afgelopen edities legde ik de sfeer vast, en dankbaar mag ik de beelden met jullie delen!

Waldorffestival 2023 en afgelopen editie in beeld

In onderstaande albums vind je beelden gemaakt op beide zomeredities. Zoek jezelf op, en geniet nog even na! Downloaden en delen? Hartstikke leuk! Als je onderaan de foto op het winkelwagentje klikt kun je kiezen voor een gratis download, Deze foto op klein formaat met watermerken heb je direct op je computer. Delen op social media? Gebruik van de #waldorffestivalnl is lief!

Liever een groot formaat download zonder watermerk voor in een fotoalbum of aan de muur? Kies dan voor de betaalde optie. Betalen en downloaden kan direct met VISA. Met de optie bankoverschrijving krijg je de beelden en een betaalverzoek zsm via de email!

Nog meer beleven?

Nog helemaal in de festival vibe? Er staat nog veel meer op de agenda. Zo komt er in augustus een heuse waldorf vrijmarkt. En op 26 november vindt de tweede editie van de Waldorffestival Adventfair plaats. Zie ik je daar?