De tweede editie van het Waldorffestival komt er al weer aan. Op 10 en 11 juni 2023 is het zover -op vrijeschool de Vuurvogel in Driebergen is het dit keer niet een maar twee dagen feest. Vorig jaar juni was de première van dit Festival, en dat was een dik succes! In november vond er nog een advent editie plaats in de stadsboerderij Almere. Zowel de vorige, als de aankomende editie ben ik de fotograaf en leg ik de sfeer op het festivalterrein vast. Zie ik je daar?

Waldorffestival, advent editie

Het gure herfstweer afgelopen november, hield de enorme drommen mensen niet tegen de advents editie van het Waldorffestival te bezoeken. Samen met Jose van o.a. Kleine Knoest en Slot Sofenstein werd de advents editie op de Stadsboerderij Almere een enorm warm feestje. Diverse standhouders, voorstellingen en creatieve activiteiten hielpen de bezoekers om alvast in de advent en kerstsfeer te komen.

Waldorffestival, première juni 2022

Zaterdag 11 juni 2022 vond de eerste editie van het Waldorffestival op vrijeschool de Vuurvogel in Driebergen plaats. Eveline en haar fantastische team hebben bergen verzet en het resulteerde in een prachtige dag vol verwondering en verbinding. Ik ben dankbaar dat ik de sfeer op het Waldorffestival mocht vastleggen, en hier met jullie mag delen! Op deze pagina kun je social media formaat foto’s gratis downloaden met watermerk. Wil je de foto’s toch liever aan de muur hangen of in een fotoboek plaatsen? Bestel dan een digitale download zonder watermerk op afdruk formaat. Wil je afbeeldingen online delen? Leuk als je de hashtag #waldorffestivalnl gebruikt!