De zomereditie van het Waldorffestival zit er al weer op! Voor de derde maal werd op zaterdag en zondag 15 en 16 juni het festival gehouden op vrijeschool de Vuurvogel in Driebergen. Eveline (Waldorf Inspiration) en haar team hebben weer een editie neergezet met een gouden randje. Heb je ook zo genoten van de prachtige kramen, de inspirerende lezingen, het verbindende gezang of de verwonderende workshops? Zoek jezelf op in het onderstaande album op, en geniet nog even na!

Delen en downloaden

Een gratis download om te delen met Waldorffestival logo heb je zo direct op je computer. Klik onderaan de foto op het winkelwagentje en kies voor een gratis download. Gebruik de hashtag #waldorffestival of #waldorfadventfair! Extra lief als je ook de fotograaf tagt #groenergroeien, @groenergroeien. Onderaan deze gallerij kun je ook de albums van voorgaande edities vinden!

Nog meer beleven?

Nog helemaal in de festival vibe? Er staan nog veel meer waldorf evenementen op de agenda. Zo komt er natuurlijk ook een nieuwe zomereditie van het Waldorffestival in Driebergen, en zijn er ook vrijmarkten! Zie ik je daar?

(On)herkenbaar op beeld

Zit er een foto tussen die je liever niet op het internet hebt vanwege de herkenbaarheid? Geef het even aan, daar komen we wel uit!