De tweede Waldorf Adventfair zit er al weer op! Op zondag 26 november werd op de biologisch-dynamische Stadsboerderij Almere voor de tweede maal de grote Waldorf Adventfair gehouden. Deze fijne samenwerking tussen Eveline (Waldorf Inspiration) en José (Slot Sofenstein en Kleine Knoest) was er een met een gouden randje. Heb je ook zo genoten van de prachtige kramen, de knutselwerkjes, het verbindende gezang of het verwonderende theater? Zoek jezelf op in het onderstaande album op, en geniet nog even na!

Delen en downloaden

Een gratis download om te delen op social media heb je direct op je computer. Klik onderaan de foto op het winkelwagentje en kies voor een gratis download. Gebruik de hashtag #waldorffestival of #waldorfadventfair, delen is lief!
Onderaan deze gallerij kun je ook de albums van voorgaande edities vinden!

Beelden van de betoverende uitvoering van de Aardedans van DeDae en aanstekelijke euritmie van Susannah van Asch - Yasuda. Workshops van Tessie Strijdonk, Hennie de Gans-Wiggermans,, Nicole & Inge, Otto Wolthuis, Kapitein Kalk, Brechtje Duijzer, Pippiluna/Aurora, Kleine Knoest, Tessa van Tiggelen, Het Wol Feetje, Het wollen sprookje, De kleine Vliegenzwam, MariaMagic en Slöjd.nl . En natuurlijk sfeerbeeldenvan de mooie kramen en pleinen!

Het ochtendprogramma van zondag 11 juni 2023 in beeld. De uitvoering in de zaal van Dedae. Workshops van Anne Jetten, Tessie aka De VrijeJuf , Nicole & Inge, Kindertolk, Susannah van Asch - Yasuda, Quirine van Waldorfdwarf, Quirine van Waldorfdwarf, Imkerij Kuipers, De verborgen schat, Mezekind, Anna Soederhuizen en Mathilde van den Broek. En ook in dit album sfeerbeelden van de feestelijke pleinen en kramen!

Beelden van lezingen, workshops, activiteiten en de sfeervolle pleinen en kramen van Waldorffestival 2022!

Nog meer beleven?

Nog helemaal in de festival vibe? Er staan nog veel meer waldorf evenementen op de agenda. Zo komt er natuurlijk ook een derde editie van het Waldorffestival in Driebergen, en zijn er ook vrijmarkten! Zie ik je daar?

(On)herkenbaar op beeld

Zit er een foto tussen die je liever niet op het internet hebt vanwege de herkenbaarheid? Geef het even aan, daar komen we wel uit!