Op onze school wemelt het van talent en creativiteit. Ondertussen is de wereld voor ons open, en maken we dienstbaar gebruik van de lange lijnen die we met het internet uit kunnen zetten. Maar die korte lijntjes, lokaal en ondersteunend voor onze community, die kennen we vaak niet meer. Mijn doel is het in kaart brengen en samenbrengen van de ondernemers en talenten in eigen schoolnetwerk. Zodat er beweging ontstaat, ruimte komt voor samenwerkingen en om lokale kracht te ondersteunen.

Beurzen en overzicht

Het lijkt me heerlijk een overzichtpagina of folder te kunnen maken en aanbieden met die krachten, bedrijven, diensten en experts die bij ons al in het schoolnetwerk aanwezig zijn. Zo wordt het makkelijk een lokale kracht te ondersteunen of een kleinere voetstap neer te zetten bij het afnemen van een dienst of product. Ook een samenwerking op het gebied van een kadobeurs, informatiedag of netwerkbeurs is op deze manier makkelijker te realiseren.

Contactformulier

Als je hieronder je gegevens achterlaat kan ik ermee aan de slag. Graag krijg ik inzicht in je talent, bedrijf of dienst!
Bij het invullen van het formulier ga je akkoord met het verspreiden van jouw informatie op een overzichtspagina en/of binnen het schoolnetwerk door middel van drukwerk.

  Je naam

  Je email-adres

  Je verbinding met school

  Omschrijf je bedrijf/ talent/ dienst

  Optioneel: website bedrijf

  Ben je ingeschreven bij de kvk?