Via onderstaande (beveiligde) link ga je naar het Madelief album. Hierin kan je kosteloos en onbeperkt beelden downloaden op groot formaat met klein watermerk. Op sommige foto’s staan meerdere kinderen, beelden waar andere kinderen zichtbaar/beperkt zichtbaar opstaan mag je niet delen en zijn puur voor eigen gebruik.

Eenmaal in de map kun je linksboven onder “GroenerGroeien”, klikken op “bekijk alle foto’s”, vervolgens zie je een overzicht van alle foto’s.

Foto’s laten afdrukken of downloaden voor gebruik/ afdruk elders

De foto’s gelijk laten afdrukken zonder watermerk kan op deze website, er zijn meerdere mogelijkheden hiervoor in de webshop. Wil je kleine beelden zonder watermerk gebruiken in bijvoorbeeld eigen fotoboekje, digitale fotolijst of voor een kleine afdruk elders; dan kan je een digitale afdruk zonder watermerk op medium gebruik bestellen. Grote afbeeldingen gebruiken voor in je eigen fotoboek, of voor het maken van een (vergrote) afdruk elders? Bestel dan een grote digitale afdruk zonder watermerk.

Beschikbaarheid en zichtbaarheid

De webshop voor (digitale) fotobestanden is een beveiligde omgeving, alleen de ouders/verzorgers van een peuter op Madelief hebben hiervoor toegang. De map wordt maandelijks ge-update met nieuwe beelden, beelden blijven steeds maximaal 1,5/2 maanden zichtbaar voordat ze verwijderd worden. Op aanvraag kan er een aparte kind-map aangemaakt worden, deze kan nog extra beveiligd worden met een wachtwoord. Dan zijn deze beelden enkel zichtbaar voor de eigen opvoeder/ouder.
Nieuwe fotos komen, heel onhandig, onderaan. Kortom oudere fotos staan bovenaan, nieuwe onderaan.

Kosten en kleine lettertjes

Downloads met klein watermerk en op hoge resolutie kunnen onbeperkt en kosteloos worden besteld in de webshop. Voor mij is dit een nieuw platform, ik ben druk bezig om de optie met watermerk te verbeteren. Ik begrijp de wens naar een kleiner/subtieler watermerk en ben daarmee bezig!
De kosten van de downloads zonder watermerk, en van overige producten staan vermeld in de webshop.
De website rekent helaas ook kosten voor het gebruik van het betaalplatform en hosting. Ook hiermee ben ik nog druk bezig, wellicht dat de bestellingen in de toekomst gekoppeld kunnen worden waardoor deze kosten ook vervallen of spreek met andere ouders af om kosten te drukken en samen te bestellen.

Via de whatsapp groep zal ik zo nu en dan ook beelden delen, een inkijkje in de klas is op die manier altijd kosteloos. Wil je zelf liever eens een keer fotos maken, mag je op afspraak ook gerust een keer aanschuiven ­čśë En op verjaardagen en met uitvliegen ben je als ouder/opvoeder natuurlijk zelf ook van harte welkom om eigen beeldmateriaal te maken!

Toestemming

Ik heb al jullie toestemmingen bekeken en houd hier rekening mee. Heb je toestemming gegeven voor het fotograferen met beperkte of onherkenbare zichtbaarheid, dan kun je wel herkenbare beelden vinden in de mappen. Deze foto’s gebruik ik verder niet, maar op deze manier zijn ze wel voor jullie beschikbaar.
Mocht je de toestemming willen aanpassen of heb je nog geen toestemming gegeven, kan dit altijd via deze link.